Szabálykönyv


Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» Karakterlap minta
Szomb. Jan. 07, 2017 4:36 pm by Admin

» Hírek
Szomb. Jan. 07, 2017 4:11 pm by Admin

» Saját hirdetésünk
Szomb. Jan. 07, 2017 4:10 pm by Admin

» Avatarfoglaló
Szomb. Jan. 07, 2017 11:37 am by Eric Northman

» Világleírás
Szomb. Jan. 07, 2017 11:35 am by Admin

» Szabálykönyv
Szomb. Jan. 07, 2017 9:41 am by Admin

A vér kötelezSzabálykönyv

avatar
Admin

Témanyitás₰ Tárgy: Szabálykönyv   ₰ Szomb. Jan. 07, 2017 9:41 am
⚫ Mikor regisztrálsz, ügyelj a nevedre. Nem szeretnénk Elena15, vagy Jacebaba nevekkel szaladgáló tagokat látni. A neved tartalmazzon minimum egy kereszt -és vezetéknevet. Esetleg még egy Középső nevet. Azt már Ti magatok döntitek el, hogy ezt a nevet (ha van) rövidítitek-e vagy sem. Példának: Clary Fray - Clarissa Fraychild, vagy hosszabb nevek esetében: Luciana Elizabeth Hale - Lucy E. Hale - Luciana E. Hale, stb. Fontos az is, hogy nem szeretnénk ugyan olyan nevű emberkéket látni. A vezetéknév semmi képen ne egyezzen ha nem családtagokról van szó, és ha lehetséges a keresztnevek is legyenek változatosak. Nyilván mindenki olyan nevet fog választani ami szívének tetszik, de ne legyen olyan, hogy több mint 10 felhasználó keresztneve például Clare.

⚪ Regisztráció után kedved szerint töltsd ki az adatlapodat, majd rakj be egy aviképet. Fontos, hogy az avikép mérete 200x320px legyen, se nagyobb, se kisebb. Az aviképednek nyilván a színészt kell betenned aki majd a karaktered pofiját mutatja.

⚫ Regisztrációtól számított 2 hét áll rendelkezésedre a karakterlap elkészítésére. Gondosan készítsd el a lapodat, hiszen ez lesz rólad az első és egyben a legnagyobb véleményünk. Emellett pedig ha pikk-pakk összecsapod akkor nagy eséllyel olyan hibákba esel bele, ami miatt kénytelenek leszünk elutasítani. Természetesen az elutasítás napjától fogva újra indul a két heted. Ha valami nagyon nem megy, vagy kezdő vagy, akkor keresd fel az oktatósarkot. Ne feledd, ott lenni nem szégyen, hiszen mindenki indul valahonnan.

⚪ Ha nincs ötleted (meg egyébként is), nyugodtan less be a karakteralkotás részbe, ahol is találsz sorozatbeli, cannon, és még keresett karaktert is. Ő belőlük is válogathatsz, ha megtetszik valamelyikük hozhatod. Természetesen ha valami nincs megadva, vagy bizonytalan a tudásod benne, akkor a keresetteknél a kereső személyt keresd fel pm-ben, ha sorozatbeli, vagy cannon, akkor pedig az egyik admint dobd meg egy postalevéllel Razz

⚫ Ha sorozatbeli, cannon, vagy keresett karaktert hozol, gondold át mennyire tudsz majd aktív lenni! Ugyanis az adminoknak jogában áll elvenni a karakteredet ha elhanyagolod. Ezen karaktereknél a felszólító levél 1 hónap inaktivitás után kerül elküldésre ha nem jelzed hiányzásodat. Ha a levélre nem reagálsz (akár válasszal, akár aktívsággal) akkor a levél kiküldésétől számítva két héten belül a karaktered törlésre kerül, a lapod pedig az archívumba.

⚪ Miután el lett fogadva a lapod, az első dolgod legyen, hogy lefoglalod a pofidat. De természetesen erre az elfogadóban említést is fogunk tenni. Fontos ugyanakkor, hogy előre foglalás nincs! Ha két ember is beregisztrál ugyan azzal az avi alannyal, akkor az előbb elkészült előtörténetet megnézzük és ha elfogadható, akkor övé az avi is. Ebből nem kívánunk vitát nyitni. A karaktereket illetően, ha ugyan ez a felállás mint az avatarnál, akkor a lap minősége dönt. Mihelyt egyikőtök elkészült, onnantól számítva 4 nap áll rendelkezésére a másiknak. Ha nem készül el ennyi idő alatt, akkor a karakter az első emberé. Ha kész vannak mind ketten, akkor pedig mint azt említettem, a minőség dönti el kié legyen a karakter.

⚫ A szószámokat illetően nincs megkötés. A kérésünk csupán egy apró dolog. Ha a partnered ír neked tegyük fel egy 800 szavas reagot, akkor még se dobj elé egy 3 soros választ. Azért Ti is lássátok be, hogy egy játék akkor izgalmas ha tele van gondolatokkal, érzésekkel. Emellett így a történetben sem tudok annyira haladni. A reagokat illetően, a +18-as tartalom megengedett az oldalon. Viszont, ha ilyen játékra kerül sor kéretik a játék elején jelezni. Nem biztos, hogy mindenki kíváncsi rá, vagy esetleg elég érettnek érzi magát hozzá s lehet nem szeretné elolvasni. Így a jelzéssel a konfliktusok is elkerülhetőek.

⚪ Utószó jogán magunkról szólnék pár szót. Az adminok erejüket és idejüket nem sajnálva készítettek el nektek minden tartalmat és kinézetet. Azért vannak, hogy segítsenek és fent tartsák a rendet és a békét - vagy valami hasonlót -, így hát kérlek benneteket, ne nehezítsétek meg ebben a dolgunkat. Mi is emberek vagyunk, akik olykor hibáznak. Ha hibát veszel észre, nyugodtan szólj nekünk. Természetesen kulturáltan.
○●●○ A változtatás jogát fenntarjuk! ○●●○

Felhasználó profiljának megtekintése http://truebloodfrpg.hungarianforum.com
Ugrás: